Address

Oudebaan 39
2530 Boechout

Get in Touch

+32 3 455 08 94

info@hofvanreyen.be

Dierbare herinneringen delen

Koffietafel

&

Uitvaartdienst

Bij de koffietafel hebben nabestaanden de gelegenheid om elkaar te steunen in deze moeilijke tijd. Het is een moment waarop ze samen kunnen komen, verhalen kunnen delen en herinneringen kunnen ophalen aan hun dierbare overledene. Het is een moment van samenhorigheid en troost, waarin ze elkaar kunnen ondersteunen en steun kunnen vinden in elkaars gezelschap.

Receptie - Koffietafel

Dierbare herinneringen delen

De koffietafel biedt een informele setting, waarin de formele sfeer van de begrafenis plaatsmaakt voor een meer ontspannen ambiance. Nabestaanden kunnen op hun eigen tempo en op een informele manier met elkaar praten, lachen, huilen en delen. Het is een moment van verbinding, waarin ze de tijd nemen om met elkaar te praten en hun emoties te uiten.


Bij onze koffietafels bieden we verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van de wensen en behoeften van de nabestaanden, kan de koffietafel variëren van een eenvoudige bijeenkomst met koffie en thee, tot een uitgebreide maaltijd in een van onze speciaal daarvoor bestemde zalen. We hebben verschillende arrangementen en opties om aan te sluiten bij de persoonlijke voorkeuren van de nabestaanden.

De Zalen

Hof van Reyen

Voor reservatie aanvragen kan je onderstaand formulier gebruiken.

(Wij doen geen zalenverhuur)

Heb je nog vragen, Bel dan +32 3 455 08 94, mail naar info@hofvanreyen.be, of stuur ons een WhatsApp!

Algemeen contactformulier | Contact

Share by: